divendres, 20 de maig de 2016

S'acaba el termini per presentar obres que obtin al Premi Serret Terra de Cruïlla 2016 el 26 de maig

Premi Serret Terra de Cruïlla 2016


1. II PREMI SERRET TERRA DE CRUÏLLA 

Per a obres literàries centrades en el món rural 2016


2. PRESENTACIÓ 

El II Premi Serret Terra de Cruïlla, convocat per la Llibreria Serret i Terra de Cruïlla, amb la col·laboració del Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla, té com a objectiu promoure la creació literària relacionada amb el territori i el món rural. 

BASES 

Característiques del treball: Poden optar-hi obres originals i inèdites escrites en català. 
S’acceptaran obres de: • Narrativa: novel·la, narracions, contes, literatura del jo. • Assaig: històric, etnològic, científic, filològic, filosòfic, polític, periodístic. Les obres s’han de centrar en el món rural d’avui, en el seu territori, en el seu paisatge, en la seva gent. Es valorarà especialment que incideixin en la manera en què el món agrari conviu amb els reptes que les societats contemporànies es plantegen per al nou mil·lenni. Els originals han de tenir una extensió mínima de 150 fulls (2.100 caràcters per pàgina, amb espais inclosos, aproximadament). Dotació del premi El guardó està dotat amb 1.500 €, aportats pel Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla, en concepte d’avançament de drets d’autor per a la primera edició del llibre. Editorial Barcino publicarà l’obra guanyadora dins de la seva col·lecció Museu Vida Rural i signarà un acord de publicació amb l’autor amb les condicions establertes a la col·lecció. 

Termini d’admissió 
El termini d’admissió de les obres començarà el 26 de gener de 2016 i finalitzarà el 26 de maig de 2016. El jurat El jurat està format per: • Albert Pujol • Carme Martí • Emigdi Subirats • Maria Carme Jiménez • Silvestre Hernández • Jordi Llavina, que actuarà de secretari del jurat. El jurat pot declarar desert el premi. Lliurament del treball L’enviament dels originals s’ha de fer per correu electrònic, a l’adreça electrònica info@serretllibres.com. L’autor ha d’indicar que es tracta d’una OBRA PER PARTICIPAR AL PREMI SERRET TERRA DE CRUÏLLA. En un document adjunt cal que hi faci constar les seves referències (nom, cognoms, adreça, codi postal, localitat, telèfon i NIF). Veredicte del jurat El veredicte serà inapel·lable i es farà públic durant el mes d’agost de 2016. Els autors dels originals presentats es comprometen a no retirar-los abans de fer-se públic el veredicte del premi. Els organitzadors del certamen es reserven l’opció preferent per publicar en el termini d’un any obres presentades al premi que no hagin estat guardonades. Acceptació de les bases La participació en aquest concurs comporta l’acceptació d’aquestes bases i de la resolució del jurat, així com dels canvis que, com a conseqüència de factors aliens a l’organització, es puguin produir posteriorment. 

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu contactar a info@serretllibres.com i al telèfon 978 890 077.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada